Productie van ledverlichting voor pluimvee door innovatie

LEDfactory poultry

LEDfactory poultry is gevestigd aan de Archimedesweg te Leeuwarden en bestaat inmiddels 10 jaar. Vanaf de start is het bedrijf armaturen gaan ontwikkelen en produceren voor de Intensieve Pluimveehouderij. 

Visie
LEDfactory poultry streeft, door het ontwikkelen van slimme lichtoplossingen, naar verbetering van welzijn voor dieren in de pluimveehouderij.

Missie
LEDfactory poultry streeft naar perfectie bij de ontwikkeling van duurzame ledverlichting. Heeft de ambitie om wereldwijd te groeien. Produceert haar armaturen voor de pluimveehouderij volgens eigen opgelegde hoge kwaliteitseisen met minimaal 5 jaar garantie.

Project aanvragen

Wat is de definitie van licht? Licht is een verzameling van (elektromagnetische) golven die door organismen kunnen worden waargenomen door verschillende zintuigcellen, waardoor kleuren, vormen en beweging kunnen worden ‘gezien'.

"A-kwaliteit armaturen voor pluimveestallen in Nederland en voor over de hele wereld."

Sinds begin 2009 richt LEDfactory zich voor een groot deel op de productie van ledverlichting voor pluimvee. Door het ontwikkelen van A-kwaliteit ledverlichting voor kippenstallen is de kennis over pluimvee in de intensieve veehouderij van onze medewerkers van zeer hoog niveau. Deze kennis komt voort uit de vraag uit de markt en onderzoek.

Bij de ontwikkeling en verbetering van onze armaturen wordt vooral geluisterd naar de wensen van onder andere de pluimveehouders, stalinrichters, stalbouwers, veevoederproducenten, adviseurs en overige stakeholders uit de pluimveehouderij. LEDfactory gaat echter nog een stap verder en werkt daarnaast samen met onderzoekscentra, universiteiten en hogescholen om de kennis verder te optimaliseren. Een armatuur van LEDfactory wordt zeer nauwkeurig ontwikkelt en doorloopt na onderzoek diverse fases alvorens ze in productie wordt genomen.

"De armaturen van LEDfactory worden ontwikkelt door de engineers van onze eigen Research & Development afdeling.

Wat biedt LEDfactory poultry u als opdrachtgever?

Passie voor slimme lichtoplossingen voor de Pluimveehouderij

Bij LEDfactory poultry is de klant verzekerd van een product dat kwaliteit en duurzaamheid garandeert.

Wil je meer weten over LEDfactory?

Bel ons op:+31 (0)58 213 18 66